Ontwerpbestemmingsplan ‘Stal Verberk Bus’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Stal Verberk Bus’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de Bus te Oploo twee woningen en een paardenhouderij te realiseren ter vervanging van de te slopen stallen aan de Bus 3, 5841 CN Oploo.

Het ontwerpbestemmingsplan, ligt met ingang van 10 maart 2011 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken, dus tot en met 21 april 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 9 maart 2011

Naar boven