Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Knapheideweg 65e

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan inzien bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het bestemmingsplan omvat het perceel kadastraal bekend als gemeente Groesbeek, sectie M nummer 950. Bestemmingsplan Knapheideweg 65e legt de mogelijkheid vast voor de bouw van één vrijstaande woning.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan vastgesteld in afwijking van het ter visie gelegde ontwerpbestemmingsplan Knapheideweg 65e. De wijziging betreft een verhoging van de bouwhoogte van aan- en bijgebouwen van 3 meter naar 3,35 meter. De raad heeft tevens besloten om geen exploitatieplan vast te stellen, omdat anderszins in het kostenverhaal is voorzien.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Knapheideweg 65e ligt met ingang van woensdag 9 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Groesbeek. Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPKnapheideweg65e-GVS1 of op www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen.

De contactpersoon van de gemeente Groesbeek voor dit bestemmingsplan is de heer T. Onderstal.

Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad, of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor zover de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzageligging tegen deze wijzigingen schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat beroep is beslist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de cluster Volkshuisvesting en Planologie, telefoonnummer 024-39 96 111.

Groesbeek, 28 februari 2011

Hoogachtend,

Namens het college van burgemeester en wethouders,

W. Bodewes,

Hoofd afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Naar boven