Voorontwerpbestemmingsplan Nieuwe Krim

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden nodigt u uit om te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan Nieuwe Krim. Het bestemmingsplan omvat een algehele herziening van de planologische regelingen voor de kern Nieuwe Krim.

Bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Hoofdstraat 2 in Dalen, ligt het voorontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 10 maart 2011 zes weken ter inzage. Op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag ook van 16.00 tot 18.00 uur kunt u het plan inzien. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage en www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, telefoon 14 0524.

Hoe gaat het dan verder?

Daarna start het formele traject en wordt er een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt wederom ter inzage gelegd (publicatie in de Nederlandse Staatscourant en in de Coevorden-Huis-aan-Huis).

Coevorden, 9 maart 2011

Het college van b&w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven