Ontwerpwijzigingsplan Bommerigerweg 21 te Mechelen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 3 maart 2011 ter inzage ligt:

het ontwerpwijzigingsplan ‘Bommerigerweg 21 te Mechelen’.

Het college is voornemens om met toepassing van artikel 3.6 juncto 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied te wijzigen. Daarbij ziet het ontwerpwijzigingsplan toe op het slopen van de voormalige rundveestallen en het realiseren van één (compensatie)woning op het perceel kadastraal bekend Wittem, sectie L, nummers 192 en 193 plaatselijk bekend Bommerigerweg 21 te Mechelen.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunnen gedurende 6 weken tijdens de openingsuren worden ingezien in het gemeentehuis. Tevens zijn het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken via onze website www.gulpen-wittem.nl (over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/bestemmingsplannen) beschikbaar gesteld.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen van 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 mondelinge of schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem, postbus 56, 5270 AB Gulpen onder vermelding van: ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Bommerigerweg 21 Mechelen’

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met mevr. S. Pieters via tel. 14043. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Tegen betaling kan een exemplaar van het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden verstrekt.

Naar boven