Bestemmingsplan Molenhoek, Molenstraat 17 vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 februari 2011 het bestemmingsplan ‘Molenhoek, Molenstraat 17’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van drie woningen mogelijk op een perceel ten westen van Molenstraat 15 in Heumen (Molenhoek). Voor de bouw van twee woningen op deze locatie is eerder een vrijstellingsprocedure gevolgd. Het is de bedoeling dat op het perceel één vrijstaande en twee woningen onder één kap gerealiseerd kunnen worden.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn met ingang van 10 maart 2011 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen vanaf die datum tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn tevens digitaal (in pdf-formaat) beschikbaar via www.heumen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 10 maart tot en met 20 april beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 21 april 2011, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 8 maart 2011

Naar boven