Bekendmaking vooraankondiging en ontwerpprojectbesluit uitbreiding pluimveebedrijf Tussenklappen WZ 12a te Muntendam

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb) wordt kennis gegeven van de voorbereiding van een projectbesluit voor de oprichting van een pluimveebedrijf aan de Tussenklappen WZ 12a te Muntendam. In dit verband maken Burgemeester en Wethouders bekend het plan te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit te nemen voor de uitbreiding van het pluimveebedrijf. Uitbreiding is nodig in verband met eisen op het gebied van dierenwelzijn.

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wro, juncto afdeling 3.4 van de AWB, liggen de betreffende stukken met ingang van 7 maart 2011 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203) te Muntendam. Daarnaast is het plan te raadplegen en op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menterwolde.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG te Muntendam. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit deze betrekking heeft. Een bezwaarschriftprocedure na het daadwerkelijke besluit is vervolgens niet mogelijk. Wel is dan beroep mogelijk bij de rechtbank.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. R. Hazekamp, tel. (0598) 658881.

Naar boven