Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 3 – Ekelstraat 1’

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat met ingang van donderdag 3 maart 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 3 – Ekelstraat 1 te Oosteind’.

Het voornemen bestaat om de bestemming van het perceel Ekelstraat 1, dat thans is medebestemd tot ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’ te bestemmen tot ‘Bedrijf’, waardoor de bedrijfsbebouwing op het perceel Provincialeweg 30 kan worden uitgebreid.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, regels en toelichting, ligt tot 14 april 2011 ter inzage in het stadhuis, Slotjesveld 1, bij het informatiecentrum in de publiekshal. Het ontwerpbestemmingsplan kan eveneens worden ingezien op de gemeentelijke website www.oosterhout.nl; alsmede op de landelijke website www.gemeentelijkeplannen.nl;

Iedereen heeft de mogelijkheid om tot 14 april 2011 schriftelijk of mondeling zienswijzen ten aanzien van dit ontwerp in te dienen. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en wel via telefoonnummer (0162) 489460.

Oosterhout, 2 maart 2011

Naar boven