Gemeente Terneuzen Ontwerpbesluit Spanjaardsweg

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht jo. artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht bekend dat zij op grond van artikel 2.12, eerste lid, onderdeel a, sub 3 voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een loods aan de Spanjaardsweg 6 in Philippine.

De activiteit waarvoor de omgevingsvergunning zal worden verleend betreft het afwijken van het bestemmingsplan. In het bestemmingsplan is geregeld dat bedrijfsgebouwen ten minste 10 meter uit de perceelsgrens gebouwd dienen te worden. De beoogde loods overschrijdt deze grens en levert om deze reden strijd met het bestemmingsplan op.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 10 maart 2011 digitaal ter inzage gelegd. Digitaal inzien kan via de website van de gemeente Terneuzen (http://www.terneuzen.nl/Wonen_en_Leven/Ruimtelijke_plannen) onder bestemmingsplannen in procedure/Spanjaardsweg 6 in Philippine.

Iedereen kan binnen zes weken na de start van de ter inzagetermijn eventuele zienswijzen tegen en/of adviezen over de ontwerpbeschikking mondeling of schriftelijk indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u vooraf een afspraak te maken met mevrouw A. Arens, tel. 14 0115.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Terneuzen, woensdag 9 maart 2011

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven