Ontwerpwijzigingsplan CJG Heuvelland

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 lid 1a juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Kern Gulpen’ te wijzigen in verband met de bouw en realisatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin Heuvelland aan de Willem Vliegenstraat / Witteweg te Gulpen en de (her)inrichting van de omliggende gronden (parkeerterrein, infrastructuur en openbaar groen) en (andere infrastructuur) op de percelen kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie A nummers 3299,3631, 4470 en 4648.

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf 10 maart 2011 tot en met 20 april 2011 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Op andere dan de genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Beleid en Projecten. Het plan is eveneens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via onze website www.gulpen-wittem.nl (Over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/Bestemmingsplannen).

Belanghebbenden kunnen binnen genoemde termijn tegen het ontwerpwijzigingsplan schriftelijke of mondelinge zienswijzen doen toekomen aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 56, 6270 AB Gulpen.

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem,

de secretaris,

K.H. Jeurissen.

De burgemeester,

A.R.B. van den Tillaar.

Naar boven