Kennisgeving besluit tot opstellen van een bestemmingsplan ex art. 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, Almere Hout Noord

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied ‘Almere Hout Noord’ een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid.

Almere Hout Noord is de eerste wijk in het nieuwe stadsdeel Almere Hout en komt in het gebied ten noorden van de golfclub Almeerderhout en grenst aan de A6 en de Hoge Vaart. Voor deze wijk heeft de gemeenteraad vorig jaar een ontwikkelingsplan vastgesteld, dat nu juridisch wordt vastgelegd in een bestemmingsplan.

Het is nog niet mogelijk om te reageren, er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Voor bovengenoemde wijk is reeds een milieueffectrapport opgesteld. Ook wordt advies ingewonnen bij de wettelijke overlegpartners.

Binnenkort wordt in de Stadhuis-aan-huis katern in de Almere Vandaag gepubliceerd waar en wanneer de terinzagelegging plaats vindt. Hierin wordt ook aangegeven wanneer en hoe gereageerd kan worden op het betreffende voorontwerpbestemmingsplan.

Naar boven