Voorbereidingsbesluit Zeelberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 februari 2011 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor de omgeving van de Zeelberg.

Voor het gebied de Zeelberg wordt een bestemmingsplan voorbereid voor het gebied dat globaal wordt begrensd door de straat de Zeelberg en de aangrenzende percelen, zoals vervat op tekening nr. NL.IMRO.00858.VBzeelberg-VA01. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 3 maart 2011 en vervalt indien niet binnen één jaar na datum van inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit een ontwerp voor een bestemmingsplan voor het onderhavige gebied ter inzage is gelegd of op het tijdstip waarop het bestemmingsplan ter voorbereiding waarvan dit voorbereidingsbesluit is genomen, in werking treedt. Gedurende deze periode is het verboden binnen het gebied van het voorbereidingsbesluit het gebruik van gronden of bouwwerken te wijzigen, tenzij burgemeester en wethouders van Valkenswaard daarvoor een omgevingsvergunning hebben verleend.

Het voorbereidingsbesluit ligt vanaf 3 maart aanstaande ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. Daarnaast kan het voorbereidingsbesluit vanaf die datum ook digitaal worden geraadpleegd via de website: www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0858.VBzeelberg-VA01

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep worden aangetekend.

Informatie

Informatie met mondelinge toelichting over de bestemmingsplannen is te verkrijgen bij team Ruimtelijke ontwikkeling en economie, cluster Ruimtelijke ordening. Daarvoor dient echter vooraf (telefonisch) een afspraak gemaakt te worden via telefoon (040) 20 83 479.

Valkenswaard, 2 maart 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.F.W. van Eijck.

De burgemeester,

A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven