Ontwerpbestemmingsplan ‘Mildam’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van maandag 7 maart 2011 gedurende 6 weken, voor iedereen het (digitale) ontwerpbestemmingsplan ‘Mildam’ ter inzage ligt.

Dit ontwerpbestemmingsplan bevat een actuele juridisch-planologische regeling voor het dorp Mildam. Dit bestemmingsplan is een actuele herziening van de geldende bestemmingsplannen voor dit deel van de gemeente en is vooral gericht op het vastleggen van de bestaande situatie. Daarnaast houdt het bestemmingsplan ook rekening met het vervangen van de bestaande acht twee-onder-één-kapwoningen Accolade aan de Molenlaan (Molenlaan 28 en hoger) door 16 nieuwe woningen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn op internet worden ingezien via de website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0074.BPNmildam-OW01

Tevens kan de papieren versie (‘verbeelding’) van het bestemmingsplan tijdens openingsuren worden ingezien op de volgende plaatsen:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • Café-restaurant ‘Het Hof van Schoterland’, Schoterlandseweg 50 in Mildam.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman, telefoon 0513-617767

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven