Ontwerpbesluit ‘tweede herziening Albrandswaard noord west’

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken bekend op grond van artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening, met verwijzing naar het bestemmingsplan ‘Albrandswaard noord west’, te besluiten voormeld bestemmingsplan gedeeltelijk te herzien.

De huidige feitelijke bedrijfsvoering van Intratuin aan de Stationsstraat kent een breed assortiment. De huidige algemene omschrijving van een tuincentrum in het vigerende bestemmingsplan ‘Albrandswaard noord west’ sluit niet goed aan op dit brede assortiment. Door Intratuin Rhoon is verzocht de omschrijving van het tuincentrum aan te passen en daarbij aansluiting te zoeken bij een begripsomschrijving die landelijk gehanteerd wordt.

Aanpassing van het bestemmingsplan is ondergeschikt van aard en kan eenvoudig door aan het vigerende bestemmingsplan ‘Albrandswaard noord west’ een begripsbepaling toe te voegen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot het vaststellen van de ‘tweede herziening Albrandswaard noord west’ met bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 4 maart 2011 tot en met donderdag 14 april 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Albrandswaard bij de afdeling Publiekszaken aan de Hofhoek 5 in Poortugaal.

De afdeling Publiekszaken is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur. Avondopenstelling is op maandag en woensdag van 17.30 tot 20.00 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Tevens is er een mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerpbesluit ‘tweede herziening Albrandswaard noord west’ te bekijken op www.albrandswaard.nl → actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende genoemde zes weken termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het ontwerpbesluit tot het vaststellen van de ‘tweede herziening Albrandswaard noord west’ schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Albrandswaard, postbus 1000, 3160 GA Rhoon.

Tevens kunnen gedurende deze zes weken termijn door belanghebbenden mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Diegenen die mondeling een gemotiveerde zienswijze willen indienen, kunnen dat na telefonische afspraak (010-5061704/ mevrouw C. de Klerk) doen op dinsdag 22 maart 2011 tussen 9.00 en 16.00 uur en wel in het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal (nabij metrostation Poortugaal).

Poortugaal, 3 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard.

Naar boven