Ontwerpbestemmingsplannen Engelhof en Mallegatspoort 1e fase ter inzage

De ontwerpen van de bestemmingsplannen Engelhof en Mallegatspoort 1e fase liggen van 4 maart tot en met 14 april 2011 ter inzage bij de gemeentewinkel. U kunt ze ook digitaal inzien op www.lisse.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Engelhof

Globaal ten zuidwesten van het bestaande woongebied in de Engel wordt een nieuw woningbouwplan ontwikkeld: Engelhof. Er komen zo’n honderd woningen. Enkele bedrijven en speeltuin Kindervreugd worden hiervoor verplaatst. De speeltuin gaat naar het perceel waar nu het overloopparkeerterrein ligt. De functie van parkeerterrein wordt behouden door herinrichting.

Mallegatspoort 1e fase

Globaal ten zuidoosten van de hoek Heereweg/Tweede Poellaan worden drie nieuwe bedrijfskavels ontwikkeld. Eén daarvan ligt parallel aan de Heereweg, de andere twee liggen aan de zuidzijde van het bestaande bedrijfsterrein. Dit plan richt zich op een toekomstige verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein Mallegatspoort in zuidelijke richting.

Zienswijzen indienen

U kunt van 4 maart tot en met 14 april uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk bij de raad van de gemeente Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met Martin Randsdorp van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433222.

De raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van de bestemmingsplannen. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd in deze informatierubriek en op www.lisse.nl.

Lisse, 2 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven