Vastgesteld wijzigingsbesluit Beerewerf 3

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij in hun vergadering van 22 februari 2011 het wijzigingsbesluit voor de bouw van een woning met garage op het perceel Beerewerf 3 hebben vastgesteld. Dit wijzigingsbesluit heeft betrekking op het aanbrengen van een bouwvlak.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage zijn geen zienswijzen ontvangen.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsbesluit ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (van het) bestemmingsplan Wervershoof bebouwde kom van de gemeente Medemblik ligt met ingang van 4 maart 2011 zes weken ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Medemblik bij het Klant Contact Centrum van de afdeling Ruimte, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op de overige dagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Beroep

Binnen de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit beroep kan alleen worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingediend;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend;

  • belanghebbenden die beroep willen instellen tegen vastgestelde wijzigingen.

Wijzigingsbesluit in werking

Het wijzigingsbesluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt het wijzigingsbesluit niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Op grond van artikel 8.4 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening dient deze voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn te worden aangevraagd door degenen die gerechtigd zijn tot het instellen van beroep.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de datum en de omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, evenals de gronden van het beroep.

Naar boven