Vastgesteld bestemmingsplan Gemeente Lisse

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 17 februari 2011 het bestemmingsplan Broekweg 112a ongewijzigd vastgesteld. Het plan maakt de bouw van een woning mogelijk op de voormalige oprit naar het Sierex-terrein. Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 3 maart tot en met 13 april 2011 ter inzage bij de gemeentewinkel, op www.lisse.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl via IMRO identificatiecode: NL.IMRO.0553.bpbroekweg112a.vax1.

Beroep indienen

Van 3 maart tot en met 13 april 2011 kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste:

  • de naam en het adres van indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep;

  • een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft.

Verzoek om voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vergt, kan, indien beroep is ingesteld, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State  een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Als dit verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van 6 weken, dan wordt de werking van het (gecoördineerde) besluit uitgesteld tot op dat verzoek is beslist.

Het besluit treedt in werking op 14 april 2011 tenzij toepassing wordt gegeven aan artikel 3.8, lid 6 Wet ruimtelijke ordening of een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Lisse, 2 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven