Vaststelling wijzigingsplan Daarlerveen Zuid

Bij het loket Bouwen en milieu het loket Bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt met ingang van 5 maart 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Hellendoorn van 15 februari 2011, nummer 11UIT01465 tot vaststelling van het wijzigingsplan Daarlerveen Zuid.

Voorts is het wijzigingsplan in te zien via de website van de gemeente (www.hellendoorn.nl) via

http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/daarlerveen/vastgesteld_bestemmingsplan_DaarlerveenZuid/

en op ro online via

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.01630000BPDLVZUIDFASE1-VG01

Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Daarlerveen.

Het plangebied wordt begrensd door de spoorlijn aan de westzijde, de G. Gritterstraat ten noorden, het perceel G. Nijlandstraat 20 ten zuiden en de G. Nijlandstraat ten oosten.

Met dit wijzigingsplan wordt beoogd het realiseren van de 1e fase door 24 woningen mogelijk te maken in het nieuwe woongebied.

Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt bij burgemeester en wethouders, kunnen uitsluitend belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage).

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven