Terinzageleggen ontwerpprojectbesluit Hornbach

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit Hornbach met identificatienummer NL.IMRO.1883.pbhornbach-ON01 (met bijbehorende stukken) met ingang van 3 maart 2011 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het projectgebied is gelegen aan de Einighauserweg 101 te Geleen. Het project voorziet in de uitbreiding en de nieuwbouw van de tuin- en bouwmarkt Hornbach.

Het volledige ontwerpprojectbesluit Hornbach kunt u vinden op RO-online: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1883.pbhornbach-ON01.

Daarnaast ligt het plan met de daarbij behorende bijlagen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Geleen. De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak.

De bij het projectbesluit behorende bijlagen betreffen eveneens de voor het project ingediende bouwaanvraag.

Zienswijzen

Eenieder heeft -gedurende de termijn van terinzagelegging – de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeente Sittard-Geleen, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van: Zienswijze opb hornbach.

2 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven