Vaststelling projectbesluit Sluisbuurt 11, Uitgeest, ex artikel 3.10 Wro

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.11 jo 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 17 februari 2011 het projectbesluit voor de Sluisbuurt 11 heeft vastgesteld. Het betreft de vervanging van een woning en bedrijfsopstallen door een nieuwe woning op het perceel Sluisbuurt 11 te Uitgeest.

Terinzagelegging

Het projectbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 4 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website, www.uitgeest.nl.

Beroep

N.B. Mogelijkheid van beroep

Ingevolge hoofdstuk 8 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen dit besluit binnen zes weken na verzenddatum van dit schrijven beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM, door middel van een gedagtekend en gemotiveerd ondertekend beroepschrift. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Indien een zodanig beroepschrift is ingediend, kan ingevolge titel 8.3 van genoemde wet aan de voorzieningenrechter te Haarlem, Stationsplein 80, 2011 LM, worden verzocht om een voorlopige voorziening, als men van mening is, dat, gelet op alle belangen, onmiddellijke spoed dit noodzakelijk maakt. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven