Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘gezondheidscentrum Heerderrein’

Burgemeester en wethouders van Maastricht bekend dat:

  • het bestemmingsplan ‘gezondheidscentrum Heerderrein’ is vastgesteld bij besluit van de raad der gemeente Maastricht d.d. 22 februari 2011.

  • ten opzichte van het ontwerp geen wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Terinzagelegging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 9 maart 2011 liggen het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘gezondheidscentrum Heerderrein’ met de bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘gezondheidscentrum Heerderrein’ met de bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘gezondheidscentrum Heerderrein’ met de bijbehorende stukken digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website; www.maastricht.nl → GemeenteLoket → ruimtelijke plannen’.

  • het bestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpHerzHeerderrein-vg01

  • de bronbestanden van het bestemmingsplan tijdens de termijn van terinzagelegging digitaal beschikbaar worden gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die:

  • tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn van zes weken afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 4 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

de secretaris,

J.D. Nauta.

De burgemeester,

O. Hoes.

Naar boven