Ontwerpbestemmingsplannen Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 4 maart 2011 gedurende zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • a) Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kroezenhoek’ en

  • b) Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening tracé rondweg Oosterweilanden’.

  • c) Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening bungalowpark De Zandstuve’

Ad. a

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kroezenhoek’ is een actualisering van het bestaande bestemmingsplan. Behoudens de mogelijkheid om alle aanliggende percelen een aansluiting te kunnen bieden op de Vriezendijk, voorziet het ontwerpbestemmingsplan ten opzichte van het thans geldend planologisch regime niet in nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen waarover al besluitvorming plaats heeft gevonden zijn wel in het ontwerpbestemmingsplan verwerkt.

Ad. b

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening tracé rondweg Oosterweilanden’ heeft ten doel om een geringe aanpassing van het tracé van de rondweg aan de oostzijde van de Boslandweg mogelijk te maken.

Ad. C

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied herziening 2005, partiële herziening bungalowpark De Zandstuve’ heeft ten doel om de maximaal toegestane inhoudsmaat voor recreatiewoningen op bungalowpark De Zandstuve te verhogen van 250m3 naar 300m3. Voor dit bestemmingsplan geldt geen digitale verplichting. Het plan is niet digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is wel te raadplegen op www.twenterand.nl onder ‘actueel - ter inzage’.

Ter inzage en zienswijzen

U kunt de ontwerpbestemmingsplannen digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De plannen zijn eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel - ter inzage’.

De papieren exemplaren van de ontwerp bestemmingsplannen en de ontwerp vaststellingsbesluiten liggen voor eenieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven