Besluit wijziging bestemmingsplan Spiegel- en Blijkpolder/recreatiewoning Dammerweg 91c te Nederhorst den Berg

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij in hun vergadering van 11 januari 2011 het bestemmingsplan Spiegel- en Blijkpolder overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gewijzigd ten behoeve van het uitbreiden van het bebouwingsvlak van de recreatiewoning Dammerweg 91c te Nederhorst den Berg.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 3 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (afdeling REO), Rading 1, Loosdrecht en in de Bibliotheek aan de Tjalk 41 in Loosdrecht. Het concept-besluit kan tevens worden ingezien op www.wijdemeren.nl (actueel/ter inzage).

Gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging kan degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpbesluit tot wijziging een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Naar boven