Vaststelling projectbesluit Wolfhaag 36

Het college van burgemeester en wethouders van Vaals maakt bekend dat de gemeenteraad van Vaals op 7 februari 2011 met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft vastgesteld het projectbesluit Wolfhaag 36.

Het projectbesluit voorziet in de juridisch-planologische basis voor de splitsing van Wolfhaag 36 en 36a en de uitbreiding van 36a.

Inzage

Het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken voor eenieder met ingang vanaf 7 maart 2011 tijdens openingstijden in het gemeentehuis, von Clermontplein 15 te Vaals, ter inzage.

Bovendien treft u het vastgestelde projectbesluit aan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die binnen de in de wet gestelde termijn een zienswijze naar voren heeft gebracht omtrent het ontwerpprojectbesluit. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht op het ontwerpprojectbesluit, kunnen ook beroep instellen. Het beroep moet binnen 6 weken ingaande de dag na bekendmaking van dit besluit worden ingediend bij de Rechtbank, sector bestuursrecht, te Maastricht (Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht).

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • omschrijving van het besluit waartegen beroep is ingesteld;

  • de gronden van beroep.

Tevens kan de indiener van een beroepschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de president van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Maastricht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien de indiener van het beroepschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven