Kennisgeving vaststelling projectbesluit

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken bekend dat zij op 15 februari 2011 een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben vastgesteld en bouwvergunning hebben verleend voor de bouw van 31 appartementen op een hotelgebouw aan de Burgemeester Keijzerweg.

Tevens heeft het college op 15 februari 2011 besloten om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het (definitieve) projectbesluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp. Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn tijdens de terinzagelegging geen zienswijzen ingediend.

Het projectbesluit, de verleende bouwvergunning en alle bijbehorende stukken liggen vanaf 3 maart tot en met 13 april 2011 (zes weken) ter inzage en kunnen worden ingezien:

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl/web roo/?bbx1=107078&bby1=427537&bbx2=107227&bby2=427671

  • op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl/sportcentrum(via de knop inspraak en zienswijze);

  • in het gemeentehuis aan de Markt 22. De openingtijden van het gemeentehuis zijn maandag t/m vrijdag 8.30–14.30.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning worden op grond van artikel 46 lid 6 Woningwet voor de mogelijkheid van beroep aangemerkt als één besluit.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de rechtbank van Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan er door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de rechtbank van Dordrecht tegen het besluit om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

In spoedeisende gevallen kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de rechtbank Dordrecht dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

NB: gelijktijdig met de terinzagelegging van het projectbesluit ligt ook een besluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage. De beroepstermijn van het besluit hogere waarden Wet geluidhinder loopt tegelijk en gezamenlijk met de beroepstermijn van het projectbesluit.

Papendrecht, 2 maart 2011

Naar boven