Ontwerpprojectbesluit Noord Linschoterdijk 11

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpproject voor het herbouwen van een beheerschuur op een andere locatie op het perceel Noord Linschoterdijk 11 te Linschoten met ingang van 3 maart 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpprojectbesluit in te zien op de site van de gemeente Montfoort: www.montfoort.nl → Actueel → Bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het nemen van het projectbesluit is nodig, omdat het herbouwen van de beheerschuur op een andere locatie niet mogelijk is binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor eenieder de mogelijkheid om tot en met woensdag 13 april 2011 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak gemaakt worden tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoon (0348) 476 400.

Montfoort, 2 maart 2011

Naar boven