Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplannen Centrum Noordwest, Vettenoordsepolder West en Vettenoordsepolder Oost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht de voorbereiding bekend van de bestemmingsplannen Centrum Noordwest, Vettenoordsepolder West en Vettenoordsepolder Oost.

Voor de begrenzing c.q. een overzicht van de plangebieden wordt kortheidshalve verwezen naar de situatietekeningen bij betreffende voorbereidingsbesluiten. Het gaat om dezelfde gebieden.

De bestemmingsplannen worden opgesteld ter uitvoering van het Plan van aanpak actualisatie bestemmingsplannen. In het bestemmingsplangebied Vettenoordsepolder Oost is de herstructurering beoogd van delen van (het oostelijk deel van) de wijk. Het gaat daarbij om de realisatie van nieuwe woningen en voorzieningen in het kader van de uitvoering van het Actieplan Wonen. Het kan zijn dat ook in de andere twee bestemmingsplannen ontwikkelingen mogelijk zullen worden gemaakt.

Er zal binnenkort voor elk bestemmingsplangebied (of gecombineerd) een informatieavond worden georganiseerd. De precieze datum zal worden gepubliceerd in Groot Vlaardingen en op de gemeentelijke website.

Met betrekking tot dit voornemen worden op dit ogenblik nog geen stukken ter inzage gelegd. Met betrekking tot dit voornemen kunnen ook nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Te zijner tijd zal het ontwerp bestemmingsplan ter inzage worden gelegd en dan zal de mogelijkheid bestaan om zienswijzen naar voren te brengen. De kennisgeving van deze ter inzage legging zal in de Staatscourant, Groot Vlaardingen en via elektronische weg worden gepubliceerd.

Vlaardingen, 24 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven