Voorbereidingsbesluiten gebieden Centrum Noordwest, Vettenoordsepolder West en Vettenoordsepolder Oost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad in zijn vergadering van 17 februari 2011 heeft besloten te verklaren dat een herziening wordt voorbereid voor de bovengenoemde en op de bijbehorende situatieschets aangegeven gebieden. Dit betekent dat er voor die gebieden ook een zogeheten voorbereidingsbesluit is genomen.

Een voorbereidingsbesluit dient om activiteiten te kunnen weren, die volgens het geldende bestemmingsplan nog mogelijk zijn. Omdat deze mogelijk strijdig zijn met het nieuwe bestemmingsplan, worden de activiteiten aangehouden totdat daarover meer duidelijkheid is. Het besluit is in werking getreden met ingang van 18 februari 2011 en heeft een werkingsduur van 1 jaar.

De raadsbesluiten met de bijbehorende situatietekeningen liggen met ingang van 3 maart 2011 voor eenieder ter inzage op de volgende locaties:

  • a. bij het Gemeentelijk Contact Centrum aan de Waalstraat 98, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00−17.00 uur;

  • b. bij de receptie van het Stadskantoor aan de Industrieweg 9, maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 08.30−17.00 uur.

Ook worden de betreffende stukken raadpleegbaar en beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website en de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Vlaardingen, 24 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven