Ontwerpbestemmingsplan Hutten Zuid, deelplan 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hutten Zuid, deelplan 1’ ter inzage ligt.

Inzage  Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hutten Zuid, deelplan 1’ ligt van 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan  Het plangebied Hutten Zuid, deelplan 1 betreft de reeds gerealiseerde woonwijk in het zuidelijke deel van het projectgebied Hutten Zuid. Dit gebied wordt in het noorden begrensd door de scheg en vispassage, in het oosten door de Oude IJssel, in het zuiden door een groene ruimte en in het oosten door de Bongersstraat. Het ontwerp bestemmingsplan Hutten Zuid, deelplan 1 legt de bestaande situatie vast.

Reacties  Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven