Ontwerpbestemmingsplan ‘Emmelhage, herziening 2010’

Burgemeester en Wethouders van de Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Emmelhage, herziening 2010’ met ingang van 7 maart 2011 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij het loket Woonomgeving op het gemeentehuis in Emmeloord en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00513-ON01

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00513-ONO1

Het onderhavige ontwerpbestemmingsplan voorziet in de gedeeltelijke herziening van de juridisch- planologische regeling van het bestemmingsplan Emmelhage (1e fase). De herziening heeft betrekking op een deel van de planregels alsmede op een aantal bestemmingsonderdelen op de verbeelding.

De noordgrens wordt gevormd door de nieuwe ontsluitings-/rondweg en het verlengde daarvan. In het oosten wordt het plangebied begrensd door de Banterweg. In het zuiden vormt de Espelerweg de begrenzing en in het westen het landelijk gebied.

De wijzigingen betreffen met name de wijziging van de toegestane categorie woningen alsmede geringe wijzigingen van de voor verkeer bestemde gronden.

Plannen ter inzage

Teneinde het ontwerpbestemmingsplan ‘Emmelhage, herziening 2010’ te kunnen beoordelen, ligt dit plan met ingang van 7 maart 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij het loket Woonomgeving (Harmen Visserplein 1, Emmeloord) (openingstijden 9.00–16.00 uur).

Op verzoek kunnen bedoelde stukken op maandag van 18.00 tot 20.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis, ter inzage worden gelegd. Daarvoor kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken met de heer G. Folmer van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 32 85.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Naar boven