Ontwerp-wijzigingsplan ‘Groenendijk 127’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Groenendijk 127’ met ingang van 3 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Begrenzing

Het gebied van dit wijzigingsplan beslaat het kadastraal perceel gemeente Nieuwerkerk, nr. E 702, plaatselijk bekend Groenendijk 127 (voormalig gemaal).

Inhoud van het plan

Het wijzigingsplan is gebaseerd op het bestemmingsplan ‘Hitland’ dat op 28 juni 2005 is vastgesteld door de gemeenteraad van de voormalige gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het wijzigingsplan maakt permanente bewoning van het object mogelijk.

Voor het overige is bij het wijzigingsplan vooral de bestaande situatie als uitgangspunt genomen.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 3 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Dit loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met dit loket via telefoonnummer 0180-330 330.

Het ontwerp-wijzigingsplan is ook in te zien op de website van de gemeente, www.zuidplas.nl (onder: Plannen & Projecten → Bestemmingsplannen in voorbereiding).

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. van Reede, telefonisch bereikbaar via 0180-639 984.

Bijlagen

  • Toelichting wijzigingsplan

  • Regels wijzigingsplan

  • Bijlage bij de regels wijzigingsplan

  • Verbeelding wijzigingsplan

  • Bijlage bij de toelichting wijzigingsplan

Naar boven