Ontwerpbestemmingsplan t.b.v. uitbreiding van een supermarkt aan de Reigerlaan 15 te Beilen

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van woensdag 2 maart gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan t.b.v. uitbreiding van een supermarkt aan de Reigerlaan 15 te Beilen, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis te Beilen, Raadhuisplein 1. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze termijn op de gemeentelijke website (www.middendrenthe.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl te bekijken.

Het bestemmingsplan wordt opgesteld om de uitbreiding van een supermarkt aan de Reigerlaan 15 te Beilen mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor eenieder de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, postbus 24, 9411 NB Beilen. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Bouwen en Wonen. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer R. Tuik, tel. (0593) 539 222. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven