Vooraankondiging voorontwerp bestemmingsplan ‘De Voor – Biddinghuizen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dronten maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het bouwperceel aan De Voor te Biddinghuizen. Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een verzoek van de woningbouw vereniging OFW.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Inspraak

Vanaf donderdag 3 maart 2011 tot en met woensdag 13 april 2011 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘De Voor – Biddinghuizen’ (4060) ter inzage bij:

  • de publieksbalie in het gemeentehuis

  • de bibliotheek te Biddinghuizen

  • de wijkpost te Biddinghuizen

  • www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen, bestemmingsplannen, bestemmingsplannen ter inzage,

  • http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0303.4060-VO01

Op 22 maart 2011 wordt van 16.00 uur tot en met 18.00 uur in Het Koetshuis te Biddinghuizen een inloopmiddag gehouden. Tijdens deze middag kunt u het plan inzien en vragen stellen.

Tijdens de inzage periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw van den Heuvel via het telefoonnummer (0321) 388 283.

Dronten, 2 maart 2011

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven