Ontwerpbestemmingsplan ‘Schaapweg 18’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Schaapweg 18’ met ingang van 9 maart 2011 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt;

  • voor dit plan geen exploitatieplan wordt vastgesteld;

Ter inzagelegging

U kunt het ontwerpbestemmingsplan van 9 maart 2011 tot 20 april 2011 inzien tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag van 15.30 tot 19.00 uur in het tijdelijke gemeentehuis Willem-Alexanderlaan 1 in St. Odiliënberg. U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens elektronisch inzien op www.roerdalen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Schaapweg 18’ heeft betrekking op het test- en montageterrein van Vekoma Rides B.V. te Vlodrop. Het plangebied ligt aan de van den Broecksingel te Vlodrop, tegenover de bedrijfslocatie van Vekoma, gevestigd aan de Schaapweg 18 in Vlodrop. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader om het terrein te gebruiken voor het testen en monteren van attracties, waarbij ten opzichte van het geldende plan grotere hoogten worden toegestaan. Tevens biedt het plan de mogelijkheid om ter vervanging van een bestaande romneyloods een permanent gebouw te realiseren.

Zienswijzen

Van 9 maart 2011 tot 20 april 2011 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Planje van de afdeling Ontwikkeling en Regie, telefoonnummer (0475) 538 888.

St. Odiliënberg, 4 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester,

C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn.

Naar boven