Ontwerpbestemmingsplan Raalte Kern, omgeving hoek Stationsstraat – Molenweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 het ontwerp van het bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving hoek Stationsstraat – Molenweg in Raalte met bijbehorende stukken ter inzage ligt in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan heeft betrekking op een braakliggend perceel op de hoek Stationsstraat – Molenweg waar eerder het café ‘Het Wapen van Raalte’ stond. Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de vestiging van een logopediepraktijk op dit perceel.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Henk Ruiterkamp, telefoon (0572) 347 799 of via henk.ruiterkamp@raalte.nl.

Naar boven