Ontwerpbestemmingsplan Hordelman, omgeving Dorpsstraat 72 in Heeten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 het ontwerp van het bestemmingsplan Hordelman, omgeving Dorpsstraat 72 in Heeten met bijbehorende stukken ter inzage ligt in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan heeft betrekking op het perceel Dorpsstraat 72 in Heeten en voorziet in een planologische regeling ten behoeve van het huidige bedrijf en maakt een verplaatsing mogelijk van de inmiddels gesloopte bedrijfswoning.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Henk Ruiterkamp, telefoon (0572) 347 799 of via henk.ruiterkamp@raalte.nl.

Naar boven