Bestemmingsplan Watervalweg 165

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Watervalweg 165 en de daarbij behorende stukken, voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan Watervalweg 165, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPwatervalweg165-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Het bestemmingsplan Watervalweg 165 voorziet in 6 nieuwe woningen en 2 bestaande woningen op het voormalig erf van het adres Watervalweg 165 te Ermelo. Voor de voormalige bedrijfswoning is reeds een artikel 19 lid 2 procedure doorlopen voor wonen. 1 noodwoning is in een redelijke staat en blijft staan. De overige opstallen op het terrein zullen worden gesloopt. Aan zowel de Watervalweg als aan het zandpad worden een woning met een maximale inhoud van 600m3 toegevoegd. Aan het erf komen nog eens vier kleine woningen, die net als de bestaande noodwoning een maximale inhoud van 400 m3 kunnen krijgen. Hierbij wordt aangesloten bij de aanduiding ‘kleine woning’ van bestemmingsplan buitengebied. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en de verbeelding.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum.

Ermelo, 2 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven