Ontwerpbestemmingsplan ‘Heusden Gezandebaan 29 (Camping Gezandebaan) 2010’

Burgemeester en wethouders van Asten maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Heusden Gezandebaan 29 (Camping Gezandebaan) 2010’ met ingang van 4 maart 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

U kunt de stukken inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website www.asten.nl kunt u nadere informatie vinden.

Tevens kunt u de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, tijdens de openingsuren. De stukken liggen gedurende bovengenoemde periode eveneens ter inzage bij de Openbare Bibliotheek, Kerkstraat 12, en kunnen hier worden ingezien op maandag- en vrijdagavond van 17.30 tot 20.30 uur.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Asten. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Asten, postbus 290, 5720 AG Asten.

Degenen die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen met het Klantcontactcentrum tel. 0493-671212.

Ingediende zienswijzen worden toegevoegd aan de stukken die kunnen worden ingezien.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie doorslaggevend.

Asten, 3 maart 2011

Naar boven