Ontwerpbestemmingsplan Binnenhaven 37–40

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken op grond van artikel 3.8, lid 1 Wro bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenhaven 37–40’ met ingang van 3 maart 2011, gedurende 6 weken ter visie ligt.

Aan de Binnenhaven 39 en 40 is op dit moment een voormalig hotel gevestigd waar in wordt gewoond. Naast dit hotel bevindt zich een woongebouw. Bink Bouw heeft het voornemen om het hotel en het woongebouw te slopen en te vervangen door nieuwbouw, in de vorm van 7 appartementen. De gebouwen zullen bestaan uit gedeeltelijk 3 lagen met een kap en gedeeltelijk 2 lagen met een kap.

Het ontwerp-bestemmingsplan ‘Binnenhaven 37–40’ ligt op de volgende wijze ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

  • Bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan met het daarbij behorende ontwerpbesluit kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van het team planontwikkeling van de Afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen van de gemeente Den Helder, telefoon 14-0223.

Naar boven