Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ t.b.v. Venneweg 4 vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat zij een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009 van de gemeente Vlagtwedde’ hebben vastgesteld ten behoeve van de uitbreiding van de mini-camping Boerenbont, Venneweg 4 te Vlagtwedde. Het besluit ligt met de daarbij behorende stukken van 3 maart tot en met 13 april 2011 ter inzage op het gemeentehuis in Sellingen. Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan ook worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vlagtwedde.nl/projectbesluiten.

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan, omdat de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is toegepast, alleen nog beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden in de zin van artikel 1, lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht;

  • belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Voor het overige is geen beroep mogelijk.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De beroepstermijn loopt van 17 februari tot en met 30 maart 2011.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Sellingen, 22 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde,

L.A.M. Kompier,

burgemeester.

J.M. de Vos,

secretaris.

Naar boven