Ontwerpbestemmingsplan Rivierdijk 66

Het college van Hardinxveld-Giessendam maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 3 maart 2011 het ontwerpbestemmingsplan Rivierdijk 66 ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan Rivierdijk 66

Het bestemmingsplan vormt de juridisch-planologische regeling voor de bouw van een woning aan de Rivierdijk 66. Dit ter vervanging van de bestaande woning. Omdat de woning gedeeltelijk buiten het bouwvlak is gesitueerd en de goot- en bouwhoogte hoger zijn dan de bestaande woning, is het bouwplan strijdig met de geldende bestemmingsregeling. Om de woning te kunnen bouwen is het ontwerpbestemmingsplan Rivierdijk 66 opgesteld.

Plan ligt tot en met 13 april ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Rivierdijk 66 ligt met ingang van 3 maart tot en met 13 april 2011 bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam, voor eenieder ter inzage. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u Bestemmingsplannen waarna u het ontwerpbestemmingsplan kan oproepen door het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0523.BP2011RIVIERDIJK66-DO01.

Uw zienswijze schriftelijk of mondeling indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Peulenrijs kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Het indienen van een mondelinge zienswijze bij de gemeenteraad is mogelijk tijdens raadsbijeenkomst De Ontmoeting op 7 april 2011. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dient u dit uiterlijk vrijdag 18 maart 2011 te melden bij de griffie (t. 0184-674444 of per mail griffie@gemhg.nl ). Bent u op genoemde datum niet in de gelegenheid en wenst u toch een mondelinge zienswijze in te dienen, dan kan dit ook bij de heer T. van Houwelingen van de afdeling BurgerBalie. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar tvhouwelingen@gemhg.nl.

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Hardinxveld-Giessendam, 2 maart 2011

Naar boven