Ontwerpbestemmingsplan Lemelerveld 2006, Kerkstraat 43–44, Ommerweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de volgende planologische procedure wordt gestart:

  • het ontwerp van de ‘6e partiële herziening bestemmingsplan Lemelerveld 2006, Kerkstraat 43–44, Ommerweg’.

  • De ontwerpbeschikking voor het vaststellen van hogere grenswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder voor de op te richten woningen aan de Kerkstraat en Ommerweg te Lemelerveld.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 maart tot en met 12 april 2011 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld.

Inhoud ontwerpbeschikking vaststelling hogere grenswaarden

De voormalige horecagelegenheid aan de Kerkstraat – Ommerweg wordt gesloopt. Op de slooplocatie worden 5 nieuwe woningen opgericht.

Omdat de geluidsbelasting van deze woningen zowel aan de Kerkstraat als aan de Ommerweg boven de voorkeursgrenswaarde van het wegverkeerslawaai ligt, zijn er hogere grenswaarden nodig als bedoeld in de Wet geluidhinder. De ontwerpbeschikking ligt met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

De ontwerpbeschikking is digitaal in te zien op www.dalfsen.nl

Ingezetenen van de gemeente Dalfsen en belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw M. van Benthem, telefoon (0529) 488 299. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Belanghebbenden kunnen over de ontwerpbeschikking vaststelling hogere grenswaarden gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Dalfsen, 1 maart 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven