Ontwerpbestemmingsplan Zeugweg 5 te Wieringerwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Zeugweg 5 te Wieringerwerf, met bijbehorende stukken vanaf 7 maart 2011 gedurende 6 weken voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage ligt, bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 1.09 (ook buiten kantooruren, op maandagavond op afspraak tussen 17.00 en 20.00 uur), in het gemeentehuis gevestigd aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende bijlagen en deze kennisgeving zijn ook digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.wieringermeer.nl onder → inwoners, → ruimtelijke plannen, bestemmingsplannen in procedure en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (mondeling of schriftelijk) met betrekking tot de ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van de Wieringermeer, Postbus 1, 1770 AA Wieringerwerf onder vermelding van zienswijze en vervolgens de naam van het bestemmingsplan waar de zienswijze betrekking op heeft. Brieven moeten duidelijk zijn voorzien van naam, adres en postcode.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de Afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, na telefonische afspraak met mevrouw L.J. van den Heuvel, tel: (0227) 60 63 34. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. De mondelinge zienswijze dient te zijn ingebracht binnen bovengenoemde termijn van 6 weken. Wij adviseren u daarom tijdig een afspraak te maken.

Plan

Het plangebied is gelegen aan de Zeugweg. De locatie betreft het voormalige woonwagenkamp en is iets minder dan 1 ha. Het betreft een tijdelijk opslagdepot voor bermgras voor vijf jaar. Het bermgras zal in losse vorm en in balen worden opgeslagen. De opslag vindt plaats op een verharde ondergrond tussen keerwanden. Het maaisel wordt niet be- of verwerkt.

Naar boven