Voorbereidingsbesluit plangebied Camping Grotelse Heide

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 17 februari 2011 het voorbereidingsbesluit plangebied Camping Grotelse Heide, als bedoeld in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld. Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 28 februari gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis. U kunt de stukken inzien gedurende de openingstijden van het loket. Ook is het voorbereidingsbesluit plangebied Camping Grotelse Heide digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode is NL.IMRO.1652.VBcampinggh-VA01).

Het genomen voorbereidingsbesluit is om de ruimtelijke ontwikkelingen van de camping Grotelse Heide in Bakel verder te kunnen uitvoeren en om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan. Het plangebied camping Grotelse Heide wordt begrensd door de bijhorende plantekening. De plangrenzen van het voorbereidingsbesluit zijn gebaseerd op de bestaande bestemmingsplangrenzen van het bestemmingsplan Camping Grotelse Heide zoals vastgesteld door de gemeenteraad op 29 maart 2007.

Het besluit treedt de dag na publicatie in werking. Volgens de Algemene wet bestuursrecht kan tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Gemert, 25 februari 2011

Naar boven