Overige aankondigingen

Grensoverschrijdende fusie

Bij het handelsregister ten kantore van de Kamer van Koophandel voor Amsterdam is gedeponeerd een voorstel tot fusie als bedoeld in de Richtlijn nummer 2005/56/EG van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie betreffende grensoverschrijvende fusies van kapitaalvennootschappen d.d. 26 oktober 2005 en artikel 2:308 lid 3 juncto artikel 2:309 juncto artikel 2:333c van het Burgerlijk Wetboek.

Verkrijgende rechtspersoon: EN Overseas Holdings B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Amsterdam, Nederland, en kantoorhoudende 1097 JB Amsterdam, Nederland, Prins Bernhardplein 200, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34309453.

Verdwijnende rechtspersoon: Enterprise Networks Spain Holdings, S.L.., een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Spaans recht, met statutaire zetel te Madrid, Spanje, en kantoorhoudende te 28108 Alcobendas, Madrid, Spanje, Parque Empresarial Omega (Edificio B), Avda. Barajas, 34, ingeschreven in het handelsregister (Registro Mercantil) te Madrid, Spanje, onder nummer B-855158694.

Er zijn geen minderheidsaandeelhouders. De regelingen volgens welke de rechten van schuldeisers kunnen worden uitgeoefend naar Nederlands recht zijn opgenomen in artikel 2:316 van het Burgerlijk Wetboek. Volledige inlichtingen betreffende die regelingen kunnen kosteloos worden verkregen ten kantore van de verkrijgende rechtspersoon en van CMS Derks Star Busmann N.V., Newtonlaan 203, 3584 BH Utrecht (contactpersoon mevrouw mr. K.B. van Vliet). De regelingen volgens welke de rechten van schuldeisers kunnen worden uitgeoefend naar Spaans recht zijn opgenomen in artikel 44 van de Ley 3/2009, de 3 de abril, de Modificaciones Estructurales de las Sociedades Mercantiles. Volledige inlichtingen betreffende die regelingen kunnen kosteloos worden verkregen ten kantore van de verdwijnende rechtspersoon en van CMS Albiñana & Suárez de Lezo, Génova 27, 28004, Madrid, Spanje (contactpersoon de heer E. Apilánez Pérez de Onraita).

Naar boven