Vaststelling projectbesluit ‘Vondelstraat 53’ en verleende bouwvergunning

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel West maakt bekend dat het op 15 februari 2011 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 Wro heeft genomen voor en een bouwvergunning heeft verleend ten behoeve van het pand aan de Vondelstraat 53 te Amsterdam. Dit projectbesluit maakt een bestemmingswijziging mogelijk waardoor het gehele pand aan de Vondelstraat 53 als woning gebruikt kan worden.

Het ongewijzigd vastgestelde projectbesluit ‘Vondelstraat 53’ gekenmerkt als NL.IMRO.0363.E1002PBSTD-VG01 en de verleende bouwvergunning liggen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf 3 maart 2011 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij de vergunningenbalie op het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250, geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende bijlagen kunnen tevens bekeken worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Tegen het ontwerpprojectbesluit en de bouwvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam is ingediend, treedt het projectbesluit in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven