Projectbesluit vergroten bedrijfspand Uranus 8

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij ongewijzigd hebben vastgesteld een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor:

Heerenveen

  • vergroten van een bedrijfspand op het perceel Uranus 8 (IBF).

Ter inzage

Het projectbesluit, met de daarbijbehorende stukken, ligt met ingang van 25 februari 2011, gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. De stukken kunnen gedurende genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl/actueel/ter inzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht (hiertoe worden mede gerekend belanghebbenden die zich verzetten tegen de bij vaststelling in het projectbesluit aangebrachte wijziging)

kunnen binnen de hiervoor omschreven termijn beroep instellen tegen het projectbesluit, bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven