Uitnodiging inspraakbijeenkomst over het concept-ontwerpprojectbesluit ‘Sarphatistraat 370’

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt ingevolge het bepaalde in art. 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat het voornemens is een projectbesluit voor te bereiden voor de locatie Sarphatistraat 370.

Het projectbesluit maakt een verdiepte fietsenstalling met daarboven een vijver mogelijk tussen de gebouwen Sarphatistraat 370 en 410. De geplande fietsenstalling ligt op eigen terrein en wordt gebouwd ten behoeve van de gebruikers van de twee kantoorpanden.

Het eerste moment waarop de gelegenheid wordt geboden tot het indienen van zienswijzen zal zijn in het kader van de terinzageligging van het ontwerpprojectbesluit.

Het stadsdeel nodigt u uit voor een inspraakbijeenkomst over het concept-ontwerpprojectbesluit ‘Sarphatistraat 370’. Deze vindt plaats op:

Woensdag 15 maart 2011 om 16.00 uur

Lokatie Stadhuis, Amstel 1, zaal 0232 ‘Esther Theeboomzaal’

Op deze inspraakbijeenkomst zult u nader worden ingelicht over de inhoud van het plan en de procedure. U krijgt op deze bijeenkomst de gelegenheid om uw mening te geven over het plan.

Het concept-ontwerpprojectbesluit ‘Sarphatistraat 370’ ligt vanaf 25 februari 2011 ter inzage bij het:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

  • en is digitaal beschikbaar via www.centrum.amsterdam.nl

Amsterdam, 24 februari 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven