Bekendmaking perceel Oude Nieuwlandseweg 3 te Ouddorp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen om de realisatie van een vervangende woning met bijhorende schuur te realiseren op het perceel Oude Nieuwlandseweg 3 te Ouddorp.

In het geldende bestemmingsplan ‘Duinlust/Groene Weide’ (vastgesteld d.d. 20 december 1990) heeft het projectgebied de bestemmingen ‘Wonen’, ‘Tuinen’ en ‘Erven’. Aangezien de woning buiten het bestaande bouwvlak is gesitueerd, is het verzoek in strijd met het vigerende bestemmingsplan.

Het ontwerp van het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 1 maart 2011 tijdens de openingstijden gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie van het gemeentehuis van Goedereede, Tramlijnweg 2, 3252 BR. De stukken zijn ook te vinden op de website van de gemeente, www.goedereede.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Na de termijn van inzage zal de definitieve besluitvorming plaats vinden.

Goedereede, 18 februari 2011

Naar boven