Gewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Hogeweg 25 Wijhe’

Het op 15 februari gewijzigd vastgestelde projectbesluit ‘Hogeweg 25 Wijhe’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor een ieder ter inzage van 4 maart 2011 tot en met 14 april 2011 bij de publieksbalies in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Het projectbesluit heeft betrekking op het legaliseren van de afwijking van het bestemmingsplan. Gronden met een agrarische bestemming zijn in gebruik als tuin.

Bij de vaststelling heeft het college ambtshalve de onderstaande wijzigingen aangebracht:

Voorschriften: de gronden krijgen in plaats van een agrarische bestemming een woonbestemming

Kaart: de verbeelding wordt daarop aangepast

Het projectbesluit is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.1773.PB2010001014-0301.) en via onze gemeentelijke website. De technische bestanden zijn te raadplegen via http://ro.olst-wijhe.nl/plannen/NL.IMRO.1773.PB2010001014

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij het college van B&W naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. Ook kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit zijn aangebracht bij de arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum, tel. 14 0570.

Naar boven