Ontwerpwijzigingsplan bloemenkiosk Julianapark

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor iedereen het ‘Ontwerpwijzigingsplan bloemenkiosk Julianapark’ ter inzage ligt.

Het gebied waarop het wijzigingsplan betrekking heeft, ligt in het bestemmingsplan ‘Indischebuurt Zuid en Transvaalbuurt’. Het wijzigingsgebied betreft de noordelijke punt van het Julianapark. Het wordt aan de westzijde begrensd door het fietspad naast de Schoterweg, aan de oostzijde door de straat langs het Julianapark, aan de noordzijde door de samenkomst van de straat langs het Julianapark en de Schoterweg en aan de zuidzijde door het Julianapark. Het hoofddoel van het wijzigingsplan is het mogelijk maken van een permanente bloemenkiosk.

Het ‘ontwerpwijzigingsplan bloemenkiosk Julianapark’ kan worden geraadpleegd:

  • via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, via het digitaalloket van de gemeente Haarlem of via het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS);

  • bij het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. U kunt hier op werkdagen terecht van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen inzake dit ontwerpwijzigingsplan. Dit kan bij voorkeur schriftelijk aan het college van burgemeester en wethouders, Afdeling VVH/OV, Postbus 511, 2003 PB Haarlem. U kunt ook mondeling zienswijzen indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de hoofdafdeling Dienstverlening, telefoon 023-5115115.

Naar boven